Öppet hus och boklansering på Baddaredagen

Den 13 juli arrangeras Borrby Baddaredag med massor av trevliga aktiviteter runt om i byn. På Borrby biograf är det öppet hus hela dagen bland annat med presentation av en ny bok.

Mellan kl 10:00 och 16:00 är du välkommen att titta in på vår trivsamma bio, exempelvis för att få veta mer om en av Österlens äldsta biografer, titta på trailers om aktuella filmer eller varför inte bara sitta ner en stund i den mysiga salongen.

Kl 14:00 släpper Borrby byalag den helt färska boken ”Blomstrande tider – på Borrby kommuns tid”. Boken skildrar i ord och bild en tid när Borrby fortfarande var en egen kommun med egen järnvägsstation och mycket annat. Lisbet Helmersson (bilden) är huvudförfattare och redan ett välbekant namn för många som följer hennes historiska återblickar på Borrbys hemsida (www.borrby.se).

Boken kommer att kunna köpas till specialpris i samband med lanseringen på bion, där det enligt god förlagstradition också bjuds på bubbel och tilltugg.

Efter Baddaredagen finns boken att köpa på Klockareboden, För skönare hem, Bokhuset, 10:ans fotvård och Borrby camping. Priset är 225 kr. Boken kan även beställas om du skickar ett e-brev till byalaget@borrby.se. Då tillkommer frakt med 79 kr. Betala med swish och ange din postadress så kommer boken med posten.

På kvällen är det svensk premiär på ”Downton Abbey – En ny era”. Premiärföreställningen och reprisen den 21 juli är redan utsålda, men filmen går också att se söndagen den 24 juli. Kolla tillgång på biljetter och boka under menyvalet Aktuella filmer! Där hittar du också hela programmet för årets sommarbio.

annika_w_arets_baddare_2022

En av Bions eldsjälar utsedd till årets Borrbybaddare

Borrby Biografförenings ordförande, Annika Westergren, har lagt 15 år av ideellt arbete på byns bio. Nu har hon mycket välförtjänt fått den finaste utmärkelsen en Borrbybo kan få. På Baddaredagen...
baddardag_boklansering

Öppet hus och boklansering på Baddaredagen

Den 13 juli arrangeras Borrby Baddaredag med massor av trevliga aktiviteter runt om i byn. På Borrby biograf är det öppet hus hela dagen bland annat med presentation av en...
Sommarbion 2022

Svensk premiär för “Downton Abbey – en ny era” på sommarbion

Borrby Bio fortsätter traditionen med aktuella premiärer. När sommarprogrammet nu är klart finns den nya Downton Abbey-filmen med och visas på det svenska premiärdatumet. - Det är alltid kul att...
Scroll to Top