Bli medlem i Borrby Biografförening

Borrby Bio drivs av ideella krafter och verkar genom att visa nya och klassiska filmer samt utsändningar av musikproduktioner exklusiva för biografer. Vi försöker vara lyhörda för våra medlemmars önskemål och kommunicerar gärna via e-post och sociala medier. Dessutom anstränger vi oss att försöka behålla den genuina känslan i den över 100-åriga biobyggnaden.

Som medlem stödjer du verksamheten i biografföreningen. Medlemskapet kostar 100 kronor per person och kalenderår (1 januari-31 december). Barn omfattas av vårdnadshavares medlemskap.

Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du i god tid reda på vad som kommer att visas på Borrby Bio och därtill lite fördjupningar om respektive film. Som ny medlem anmäler du dig till nyhetsbrevet nedan och som tidigare medlem via valet Nyhetsbrev på menyn.

  1. Anmäl dig som medlem genom att fylla i dina uppgifter här.
  2. Betala medlemsavgiften 100 kronor till föreningen Borrby Biografs bankgiro 5795-1709 eller till föreningens Swish 123 198 62 98 med det mobilnummer som du anger i fältet nedan.

Redan medlem
Om du redan är medlem betalar du fortsatt medlemskap till bankgirot eller Swish-numret ovan. Ange ditt fullständiga namn och lägg till ”Medl.avgift” i betalningsmeddelandet.

Bli medlem i Borrby Biograf

*” anger obligatoriska fält

Nyhetsbrev*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Rulla till toppen